سیر سیاه را چگونه تهیه کنیم/09109483228

سیر سیاه چیست؟

با توجه به خواص بی نظیری که در سیر سیاه وجود دارد جالب است بدانید که سیر سیاه چگونه درست می شود و می تواند به صورت چه فرآورده هایی در مصارف مختلف به کار گرفته شود. در حقیقت سیر سیاه یک محصول فرآوری شده است که در ابتدا کره ای ها توانستند به وجود آن پی ببرند و همچنان از ترکیبات آن در ساخت بسیاری داروها و یا طعم دهنده غذاهای محلی استفاده نمایند. در واقع این ماده غذایی ارزشمند از تخمیر شدن سیر معمولی حاصل می شود که خاصیت انرژی زایی داشته و می تواند به عنوان یک چاشنی در بیشتر غذاها به کار گرفته شود.


این محصول به شکل سیرهای معمولی بوده که غالبا حالت بوته ای دارد و به شکل دانه شدن مورد استفاده قرار می گیرد. البته ظاهری سیاه رنگ دارد به همین دلیل گاهی اوقات در تولید نوشابه های انرژی زا و حتی در تهیه برخی شکلات های خوشمزه و خاص مورد استفاده کارخانجات مختلف قرار می گیرد.


چگونه سیر سیاه درست کنیم


 سیر سیاه چگونه درست می شود؟

این روزها بیشتر افراد به دنبال این سوال هستند که سیر سیاه چگونه درست می شود؟ در مورد طرز تهیه سیر سیاه باید گفت امروزه این محصول شگفت انگیز هم به صورت صنعتی تولید می شود هم به صورت خانگی که ما در اینجا سعی می کنیم به شما بگوییم در منزل چگونه سیر سیاه درست کنیم.


در ابتدا لازم است تا شرایط محیطی جهت طرز تهیه سیر سیاه را مهیا سازیم؛ زیرا آنچه که باعث فرآوری سیر تازه در زمان کم می شود تنها شرایط محیطی در دما و رطوبت ثابت است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید. توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود.


اینکه به چه صورت دمای ذکر شده برای سیرها فراهم آید بسته به شما دارد ممکن است بخواهید ظرف را به مدت چند روز درون فر و وسایل حرارت دهنده دیگری قرار دهید و یا اینکه محیط اطراف را گرم کنید. البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند.


سفارش سیر سیاه


 آیا می دانید سیر سیاه چگونه درست می شود؟

اگر چه سالیان درازی است که بیشتر افراد از سیر سیاه به عنوان یک داروی گیاهی استفاده می کنند اما غالبا اینکه سیر سیاه چگونه درست می شود برای اکثر آنها یک معما است و همیشه سعی می کنند در زمان کم بتوانند سیر سیاه درست کنند؛ زیرا این محصول معجزه آسا سرشار از آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی می باشد که اصولا در سیر تازه به میزان بسیار کمی وجود دارد بر همین اساس است که سیر سیاه می تواند به عنوان یک ماده موثر برای درمان مواردی مانند:


سرطان

چاقی مفرط

اختلال در سیستم ایمنی

مشکلات کبدی

بیماری تنفسی

آسم

دیابت نوع دو

زود انزالی

و… به کار گرفته شود.


خواص سیر سیاه برای لاغری


 سیر سیاه چگونه بدست می آید؟

در مورد این سوال که سیر سیاه چگونه درست می شود گفته شد تهیه این محصول تنها از تخمیر سیر تازه و کارامل شدن به همراه انجام فرآیندهای غیر آنزیمی و همچنین اکسیداسیون فنل ها حاصل می شود. اما خوب است بدانید در میان تعداد زیادی از محصولات فرآوری شده سیر تنها سیر سیاه است که به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا و ویژگی های دیگری از قبیل:


طعم شیرین

بافت نرم

بدون بو

ظاهری زیبا

و.. توانسته مورد استقبال افراد زیادی در سراسر جهان قرار بگیرد، به طوری که مردم کشورهایی مانند ژاپن، تایلند و بسیاری مناطق دیگر جهان این محصول را به عنوان یک غذای سنتی استفاده می کنند.


سیر سیاه را چگونه تهیه کنیم


فرآورده های سیر سیاه

بعد از دانستن این موضوع که سیر سیاه چگونه درست می شود؟ حال به سراغ فواید این ماده مغذی می رویم. در بحث اینکه سیر سیاه چگونه درست می شود گفته شد که با تخمیر سیر همواره تغییرات فیزیولوژیکی آن در زمانی اتفاق می افتد که به طور حتم غلظت ساختار مواد فعال زیستی آن نیز افزایش پیدا می کند پس با این حساب سیر سیاه یکی از معروف ترین مواد غذایی است که غالبا در بازارهای فروش به شکل فرآورده هایی از قبیل:


ملاس سیر سیاه

پوره سیر سیاه

خمیر سیر سیاه

عصاره سیر سیاه

قرص های مکمل سیر سیاه

و… عرضه می شود


سیر سیاه برای دیابت


خواص سیر سیاه

سیر سیاه دارای فواید زیادی می باشد که متاسفانه در بین مردم به خوبی معرفی نشده است اما غالبا می تواند بیشتر از سیر معمولی در حفظ فاکتورهای مهمی مانند:


جوانی

زیبایی

سلامتی

مقاومت بدن

تناسب اندام

و بسیاری موارد مهم دیگر تاثیرگذار باشد. در واقع این محصول فرآوری شده می تواند هرگونه التهاب در بدن را برطرف نماید و همچنان یک تعادل مناسبی را بین سیستم ایمنی بدن و فرآیندهای رخ داده در سطح بدن را به وجود آورد. امروزه اکثر مردم اروپا با خواص سیر سیاه آشنایی دارند و معمولا ترجیح می دهند به جای انجام رژیم های سخت غذایی و ورزش های طاقت فرسا با استفاده از سیر سیاه به یک وزن ایده آلی برسند؛ زیرا سیر سیاه نسبت به سیر سفید مواد مغذی بیشتری دارد و غالبا می تواند طی مصرف مداوم در برخی وعده های غذایی باعث افزایش دادن متابولیسم بدن شود که همین امر به راحتی می تواند تنظیم قند، تنظیم فشار خون، تنظیم کلسترول خون و کنترل بسیاری موارد مهم دیگر در بدن را به همراه داشته باشد.


پس شاید بتوان گفت مهمترین خواص سیر سیاه ایجاد لاغری و شکست سلول های اضافه چربی در بدن افراد می باشد.در واقع این روش یک راهکار سالم و بدون عوارض است که البته برای رسیدن به چنین مقصودی لازم است همراه با مصرف سیر سیاه درست تخمیر شده،  رژیم درست غذایی و ورزش های مداوم انجام بگیرد.


سیر سیاه چیست؟

 


 


سیر سیاه یا این که به عبارتی سیر فرآوری گردیده محصولی میباشد که با وجود خاصیت منحصربه‌فرد، امروزه طرف داران متعددی دارااست و پیش از اینکه به سوژه این بپردازیم که سیر سیاه چگونه تهیه میشود می بایست اعتنا داشته باشید کلاً این سیر از تخمیر سیر ساده در رطوبت و حرارت در اختیار گرفتن گردیده به دست آمده به گونه ای که در برهه زمانی 50 تا 90 روز در دمای تقریبی 60 تا 77 مرتبه سانتیگراد، سیر سپید مراقبت گردیده که در‌این فرصت سیر شرایط ژله ای پیدا می ‌نماید و طعم آن شیرین گردیده و رنگ آن نیز سیاه میگردد. این دستور موجب می‌ گردد خواص سیر دوچندان گردیده و بعداز این دستور از این مال به شیوه های گوناگون به کارگیری می ‌خواهد شد.


 


سیر سیاه را از کجا تهیه کنیم

 


فواید سیر سیاه دکتر بیز

 


یک کدام از مهم‌ترین دلایلی که اکثری از اشخاص پرسش میپرسند که چگونه سیر سیاه تهیه کنیم خاصیت منحصربه ‌فرد این سیر میباشد. به نحوی که می بایست بدانید سیر سیاه نسبت به سیر تجاری دربردارنده مواد مفید بیشتری بوده و از این سیر در آسیا و به خصوص مملکت ژاپن تحت عنوان چاشنی و ادویه در غذاهای متفاوت به کار گیری می‌شود. این سیر در‌صورتی‌که در رژیم غذایی شما مصرف شود به جهت آنتی اکسیدان های متعددی که دارااست تن را در قبال سرطان، بیماری های قلبی عروقی، فشار خون و بخش اعظمی از موردها دیگر ایمن کرده و در مجموع سیستم ایمنی تن را بهبود می‌ بخشد.


 


 


InShot ۲۰۲۲۰۸۰۵ ۱۵۱۶۴۵۴۷۸ Copy


 


 


همینطور اعتنا داشته باشید این سیر ادرارآور بسیار خیر و خوبی میباشد چون دربردارنده پتاسیم میباشد و برای اشخاصی که به بیماری ‌های کلیویی در گیر میباشند بسیار مطلوب است. همینطور یک کدام از دیگر از مواقعی که موجب گردیده است تا اشخاص پیرو این باشند که سیر سیاه رو از کجا تهیه کنیم به جهت خاصیت این سیر برای بیماری های تنفسی و آسم میباشد. همینطور این سیر میتواند التهاب گلو، آنفو لانزا و حساسیت را کم کند. سیر سیاه از طرفی مانند یک ورژن طبیعی می ‌تواند در کاهش استرس اثرگذار بوده و روان را آهسته نماید و با بی خوابی و بدخلقی نبرد می ‌نماید. با این وجود به کارگیری از این چاشنی در سال های اخیر بسیار رونق پیدا نموده است.


 


نحوه تهیه سیر سیاه و مزایای سیر سیاه

 


خواص سیر برای سیاهی مو و سلامت پوست


 


در کنار این مسئله که سیر سیاه را چگونه تهیه کنیم، یک کدام از دیگر از مواقعی که اصلی میباشد بدانید فواید این ماده مغذی میباشد. به نحوی که یک کدام از دیگر از خاصیت اختصاصی سیر سیاه مواد مفید برای پوست بوده به نحوی که می بایست بدانید مصرف سیر سیاه می‌ تواند کلاژن پوست را بالا برده و از این رو به عده ای که خطاها پوستی داشته و از بی آبی و قرمزی پوست مشقت می‌برند یاری می نماید.


همینطور با ارتقا سن، کلاژن سازی پوست کاسته شده که با این درحال حاضر چین و چروک هایی بر روی پوست شکل تولید می‌شود البته اشخاص میتوانند با مصرف سیر سیاه از پیری پوست شکل پرهیز نموده و این چروک ها را برطرف نمایند. با این حالا از آنجایی که امروزه اشخاص به سالم پوست خویش التفات متعددی میدهند همواره برای شان پرسش میباشد که سیر سیاه از کجا بخریم؟ مصرف این سیر همینطور برای معالجه زود انزالی مردان نیز موءثر میباشد.


 


 


 


InShot ۲۰۲۲۰۸۰۵ ۱۵۲۷۵۷۱۴۰ Copy


 


 


خواص سیر سیاه برای دیابت

 


 


مصرف سیر سیاه چگونه است


 


بعداز اینکه درباره‌ی خاصیت و فواید سیر سیاه اطلاعاتی به دست آوردید موردنیاز میباشد و به‌دنبال این بودید سیر سیاه از کجا تهیه کنیم.


اکنون ما یحتاج میباشد درباره ی نحوه مصرف این نوع سیر نیز بدانید اگرچه قابلیت و امکان به کارگیری از این سیر تحت عنوان ادویه و چاشنی برای غذاهای مختلفی وجود دارااست ولی یکی‌از شایع ترین طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیزدر میان عموم کشورهای آمریکایی، آسیایی و اروپایی تناول کردن سیر با شکم خالی است. به گونه ای که میتوانید تکه هایی از سیر را در وعده ناشتایی به یاور نان رغبت نمائید که در‌این‌صورت‌ خاصیت کالا عالی جذب تن گردد.


 


خلال این ورزشکاران نیز این سیر را به وعده های غذایی خویش اضافه کرده و پیش از تمرین های ورزشی آن را گرایش می نمایند تا انرژی شان پشتیبانی خواهد شد. نکته مهمی که در امر مصرف این جنس می بایست بدانید این میباشد که پیش از استراحت هیچوقت نباید سیر سیاه بخورید زیرا یک متاع انرژی زا بوده و موجب بی‌ خوابی می‌گردد و از طرفی در مصرف این فرآورده نباید زیاده روی گردد. درباره ی شیوه حفظ آن نیز می بایست بدانید که شما میتوانید سیر سیاه را در دمای باطن خانه و در درون پلاستیک یا این که شیشه به برهه زمانی زمانبر محافظت نمائید.


 


 


InShot ۲۰۲۲۰۸۰۵ ۱۵۲۷۳۹۵۵۴ Copy


 


 


 


 


سیر سیاه دکتر بیز چیست

 


 


سیر سیاه از کجا بخریم ؟


 


 


البته با تک تک آنچه ذکر شد در حالتی که برای شما هم پرسش اتفاق افتاده میباشد که سیر سیاه را از کجا بخریم اعتنا داشته باشید که امروزه این جنس در جمهوری اسلامی ایران نیز به ساخت و ساز رسیده با این هم اکنون به طور طبیعی در شرایطی‌که شما هم میپرسید از کجا سیر سیاه بخرم بایستی دقت داشته باشید که به راحتی و در کمترین مجال ممکن میتوانید این کالا را تنظیم فرمائید چون دکان های مجازی اکنون مبادرت به ارائه سیاه به طور آنلاین کرده اند که در‌این‌حالت‌ شما میتوانید با صرف مجال و هزینه بسیار معدود این متاع را تهیه و تنظیم نمائید. اعتنا داشته باشید که برای این زمینه که سیر سیاه را از کجا بخریم ما یحتاج میباشد بدانید این مال در مغازه های آنلاین ارائه دهنده اشکال چاشنی جات نیز جانور است.


 


شایسته ترین سیر سیاه را از کجا باید تهیه کرد؟

با وجود آن چه آورده شده در می‌یابیم که علیرغم اینکه سیر سیاه دارنده خاصیت متعددی میباشد به جهت خوش مزه بودن امروزه تقاضای مصرف آن پرورش چشمگیری پیدا کرده و به یکی پر رنگ ترین و دارای اسم و رسم ترین محصول ها غذایی تبدیل گردیده است.


حالا ضمن اینکه بایستی تحقیق فرمایید ببینیم سیر سیاه رو از کجا بخریم به طور طبیعی موردنیاز میباشد تا سنجیده شود که شایسته ترین سیر سیاه را از کجا تهیه کنیم کنیم؟. به طور طبیعی خریداران کالا همواره به‌دنبال خرید سیر مرغوب و کیفیت خوب می باشند چون در‌این‌حالت‌ سیر خریداری گردیده ماندگاری زیاد تری خواهد داشت و می ‌اقتدار خوب از خاصیت درمانی این مال بهره برد. اکنون بعداز اینکه به پاسخ خویش رسیدید که سیر سیاه را از کجا تهیه کنیم و استفاده کنیم و اخذ کردید به طور طبیعی می بایست درباره‌ی ارزش این جنس نیز اطلاعاتی داشته باشید.برای خرید این جنس میتوانید از کالایاب مبادرت به خرید نمائید


 


 


 


InShot ۲۰۲۲۰۸۰۵ ۱۵۲۷۲۷۹۷۴ Copy


 


 


مجموعاَ می‌ اقتدار اذعان کرد قیمت سیر سیاه بیز بسته به چگونگی آن گوناگون می ‌باشد و هر چه این چگونگی فراتر باشد ارزش آن نیز ارتقا پیدا می‌نماید. البته با وجود موقعیت اقتصادی هر روزه در ارزش دادوستد این جنس تفاوت‌ هایی به چشم می‌خورد که در اینجا اشخاص می‌توانند جهت اگاهی از بها آپ دیت و لحظه ای ذیل سیاه با مشاورین فروش متاع راجع به باشند.


 


 


InShot ۲۰۲۲۰۸۰۵ ۱۵۲۷۰۰۹۹۳ Copy


 


 


شایسته ترین سیر سیاه چه مشخصاتی داراست و سیر سیاه را چگونه تهیه کنیم؟


موقع خرید سیر سیاه می بایست دقت نمائید که چه سیر سیاهی میخرید و آیا از چگونگی قابل قبولی برخوردار‌است یا این که خیر. سیر سیاه کیفیت عالی که خاصیت درمانی تعدادی موازی نسبت به سیر بی آلایش دارااست، بایستی یک سری خصوصیت داشته باشد:


 


 


 


۱- سیر سیاه بایستی از تخمیر سیر نو و ارگانیک و سلامت به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و ما‌نده یا این که در حالا حاد شدن برای تهیه نمودن سیر سیاه چگونگی مال را زیر میاورد.


 


۲- روند تخمیر سیر می بایست با نحوه های علمی و بر اساس پژوهش ها صورت گرفته باشد. فرصت تخمیر مطلوب برای سیر سیاه دست‌کم ۴۰ روز میباشد و شایسته ترین دمای تخمیر ۷۰ رتبه سانتی گراد. در طی تخمیر رطوبت هوا می بایست دربین ۸۰ تا ۹۰ درصد باشد. بالا رفتن بیشتراز حد دما سبب ساز کم آب شدن سیر سیاه و طاقت فرسا شدن جویدن و میل کردن آن و همینطور شیرین نشدن آن میشود. نادر بودن روزهای تخمیر هم میتواند سبب خواهد شد خاصیت درمانی سیر سیاه کمتر از شرایط تخمیر بی نقص خواهد شد. بدین ترتیب می بایست سیر سیاه را از جایی تهیه و تنظیم کنیم که مطمئن هستیم روند تخمیر به صدق و طبق شیوه های علمی انجام یافته میباشد.


 


۳- می بایست تاریخ انقضای سیر سیاه مطلوب باشد. سیر سیاه در دمای اتاق ۲ تا ۳ ماه بعداز ساخت و ساز دوام می‌آورد و آنگاه فاسد می‌گردد یا این که کپک می‌زند. البته درصورتی که در یخچال حفظ گردد قادر است تا یکسال سلامت باقی بماند. بدین ترتیب بایستی سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه پیش از خرید در یخچال مراقبت میشده و زمان کافی برای مصرف داشته باشیم. تولیدها سیر سیاه که معمولا بازه زمانی متعددی در چنگ فروشنده های واسط در دمای اتاق مراقبت گردیده اند احتمالا یا این که سریع خیس فاسد میگردند یا این که مواد نگهدارنده دارا‌هستند که در زمینه ی مصرف آنها می بایست احتیاط کنیم.


 سیر سیاه را چگونه تهیه کنیم

[ بازدید : 19 ]

[ سه شنبه 26 مهر 1401 ] 13:52 ] [ مهران ]

[ ]

ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]